Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van D:\www\mc-lille.be\www\includes\menu.inc).

Overlijden Willy Moonen

Willy Moonen die mee aan de wieg stond bij de introductie van de tijdopneming "MyLaps" bij motorclub Lille is vorige donderdag 27 oktober gestorven.
De 53 jarige Willy die een bijna onmisbare schakel werd in uitslagen opmaken van de Lille motorcrossen kreeg een paar jaar terug een soort hersenbloeding. Na een moedig gevecht keerde deze sympathieke man terug op de Breugelheide en hielp nog zo goed als mogelijk waar het kon.
Uiteindelijk werd het deze zeergoede mens allemaal te veel en nam hij rustig, omringt van zijn dierbaren afscheid van dit leven.
Iedereen die Willy al was het maar een beetje mocht kennen voelt mee met zijn vrouw Rita, kinderen Veerle, Inge en Steven bij dit pijnlijk verlies.
Het ga je goed Willy.

Mc.Lille motorcrossers, supporters en sympathisanten worden vriendelijk uitgenodigd op de herdenkingsplechtigheid die donderdag 3 november plaatsvindt in de Aula Crematorium Pontes, Steenweg op Merksplas 68 te Turnhout. Dit om 10.15 uur - samenkomst 10 uur.
Voor hen die Willy nog een laatste groet willen brengen kunnen dit doen op woensdag 2 november van 19.00 uur tot 1930 uur in Funerarium Verstappen Abdijstraat 5 Beerse.

pdfbestand: 

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <iframe>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Gmap

  • Insert Google Map macro.
Security
348957612Click/tap this sequence: 6675