Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van D:\www\mc-lille.be\www\includes\menu.inc).

Make-A-Wish® B-Vl ‘ op de Breugelheide voor Vic

Vandaag, zaterdag 17/10 was het de wensdag van kleine Vic (5 jaar ) die zou doorgaan op de Breugelheide te Lille. Zijn wens was een quad waar hij van droomde.

Vrijdag werd deze gebracht en onder een deken gezet als verrassing. Zaterdag was het dan zover, het weer zat al heel de week niet mee maar vandaag was het dan toch droog. De mensen van ‘ Make-A-Wish® B-Vl ‘ zouden om 14 uur arriveren met Vic en zijn ouders. Bij aankomst keek ik net door het raam vanuit de kantine en zag een klein tenger kereltje uit de minibus stappen, ik dacht oei, moet dat klein mannetje op die quad, als dat maar goed komt ….

Naar het schijnt was het eerste dat Vic zei bij aankomst, amaai wat een lawaai hier! Maar nog geen minuut later zat hij al op een grote crossmotor te pronken voor een foto.

Dan naar het lokaal waar de quad stond opgesteld en Vic nietsvermoedend werd binnengeleid en hij het deken mocht afdoen van de quad. Het geluk kon niet op toen men zei, die is voor jou! Hij wist niet meer waar eerst beginnen te voelen, te kijken, is het allemaal wel echt hier? Via een oproep van MC-Lille op de website is er wat crosskledij bezorgd, met dank aan Nancy Vandekerkhof. Vic heeft zich aangekleed zoals een echte crosser en dan naar buiten met die quad, wat een prachtexemplaar en Vic zijn ogen straalden! Nog steeds had ik een bang gevoel dat hij die niet zou kunnen besturen.

Hadden we toch wel wat geluk dat hij ook nog een privé instructeur ter beschikking had in de naam van Wannes Vandevoorde, een jeugdpiloot van de club die net aanwezig was en tevens de zoon van Nancy. Hij kon zich geen betere wensen, samen reden ze over de parking achteraan om de eerste gewenning van de motor onder de knie te krijgen. Dat duurde niet lang of Vic was zelf aan het sturen en Wannes er achterop als begeleider. Zo hebben ze een half uurtje bezig geweest en werd er even gepauzeerd in de kantine, waar Vic weer zo aan het tafelvoetbal stond, nog niet moe.

Dan opnieuw op de quad en naar het kinderparkoers achteraan, samen met Wannes over het parkoers en de bergen, spijtig dat het er door de vele regen de afgelopen dagen zwaar bijlag, dan na twee rondjes terug naar de parking en jawel, Vic ging nu alleen rijden! Het kind straalde, iedereen gelukkig! Uiteindelijk heeft men de motor nog afgespoten zodanig dat die weer stond te blinken en dan in de minibus.

Achteraf was er nog een verrassing in de kantine voor Vic waar hij een mooie trofee in ontvangst mocht nemen samen met een T-shirt waar hij fier mee poseerde. Het was een bezig kereltje met pit en zal zeker goed slapen vannacht en waarschijnlijk dromen van zijn quad, maar die droom is sinds vandaag werkelijkheid!

Motorclub Lille is blij dat ze deze wens mee heeft kunnen ondersteunen, met alle plezier, maar alle eer gaat toch naar de mensen van ‘ Make-A-Wish® B-Vl ‘ ! Mooi gedaan !  Hopelijk zien we Vic nog wel eens terug op onze crossomloop, wie weet ooit als een winnaar! Kleine Vic, guitige gast, kom dan even dag zeggen in de kantine, wij verwachten je!

Het was een mooie wensdag voor Vic, een droomwens die is uitgekomen. Hopelijk komt de droomwens van zijn ouders ook uit !

Vanwege Motorclub Lille wensen we jullie het allerbeste !

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <iframe>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Gmap

  • Insert Google Map macro.
Security
968713245Click/tap this sequence: 8613